AWARDS

Dansk Klatring hviler i høj grad på engagerede ildsjæle som sikrer sportens forsatte drift og udvikling – både som frivillige i klub og forbund men også som inspirerende atleter som løfter det Danske klatre-niveau.

Vi vil gerne fejre vores mest ihærdige ildsjæle og de mest inspirerende atleter og det gør vi blandt andet ved hvert år at uddele nogle Awards.

Tre Awards til de frivillige

• Årets Ildsjæl

• Årets Klub

• Æresprisen

Du kan nominere Årets Ildsjæl & Årets Klub

• Hvornår?
    fra midt september – midt oktober er det muligt at nominere til 2 af de 3 frivillighedspriser
    – årets ildsjæl og årets klub

• Hvem kan nominere?
    Klubber, der er medlem af Dansk Klatreforbund, klatrere i disse klubber samt Dansk Klatreforbund.

• Hvordan?
    Nomineringen samt en skriftlig begrundelse skal lægges op i kommentarfeltet på forbundets hjemmeside, på facebook eller sendes via mail til forbund@klatreforbund.dk(nomineringer offentliggøres på hjemmeside & facebook)

• Udvælgelse?
    Forbundets bestyrelse vælger vinderen