top of page
UBWT4627.JPG

JUNIORPROGRAM

Aktiviteter i Juniorprogrammet 2024

  

JUNIOR BATTLE 
U10, U12 & U14

Junior Battle er et arrangement hvor børnene får muligheden for

at komme ud i en klub hvor der er skruet et helt nyt antal

boulderproblemer (nogle gange ruter), som de skal klatre sammen i små hold. 

Det er en holdkonkurrence hvor klatrerne samarbejder om at score så mange point som muligt. Holdstørrelsen er mellem 2 - 4 og dagens fokus er læring og udvikling  

JUNIORTRÆNING

U12 & U14
Juniortræning er èn-dags arrangementer. Træningen vil foregå med varierende træningsfokus og disciplin (boulder/lead/rutebyg etc.). 

YOUNG GUNS STÆVNER

Young Guns er et simpelt og sjovt stævne for de yngste klatrere (ca.7-11 år). Klubber med børnehold får i Young Guns konceptet, en god mulighed for gode og trygge oplevelser. Young Guns konceptet skal skabe aktivitet og netværk og det skal være let, både at arrangere og let at deltage i. Målet er at tilbyde en række stævner i hver region, hvor de yngste klatrere jævnligt kan mødes til fællesskab og sjove og lærerige klatredage. Young Guns er det oplagte udflugtsmål for børneholdene og her kan regionens junior-klubber inspirere hinanden, få nye udfordringer og prøve nye klatrevægge - og så kan klubberne samtidigt battle mod hinanden – mest for sjov.

JUNIOR SOMMER- & VINTERTRÆF
Juniortræf er et klatreevent, over to eller flere dage. Bornholm danner rammerne for sommertræffet, hvor omkring 50 børn og unge har nogle sjove dage med udendørs klatring. Forbundets juniorudvalg er de erfarne værter og bakkes op af topdygtige trænere.

Vintertræffet kan afvikles både udendørs og indendørs, og omdrejningspunktet er sjove fælles oplevelser. Både sommer og vintertræf er for alle. 

NORDIC YOUTH CAMP
Et årligt nordisk træf hvor 5-10 danske unge klatrere mødes med andre juniorklatrere fra norden. NYC går på skift landene imellem, og Danmark var i 2019 vært på Bornholm. Erling Strauss fra juniorudvalget er frivillig holdleder og har stor erfaring med NYC. Prisen afhænger af værtslandet.
 

Regioner.jpg
bottom of page