top of page
Søg
  • Lasse Pedersen

NYHED! Ny pulje til klubber på 45 mio.


DIF og DGI’s har oprettet en ny foreningspulje, som kort sagt gør, at DIF og DGI fremover kommer til at uddele cirka 45 millioner kroner årligt direkte til de lokale idrætsforeninger.

Uddelingerne kommer til at ske på baggrund af ansøgninger fra foreningerne, og pengene skal gå til projekter og tiltag, som kan styrke foreningerne og bakker op om DIF og DGI’s vision om at få flere aktive danskere og flere danskere ind i idrætsforeningerne. Der kan være tale om støtte til foreningsudvikling, indkøb af idrætsmateriel, udarbejdelse af informationsmateriale, inkludering af nye målgrupper, afholdelse af events, opstart af nye aktiviteter og lignende initiativer.

Det er vigtigt at pengene skal ud at arbejde i de lokale foreninger, og derfor skal information om puljen til foreningerne ikke ledsages af eksplicit markedsføring af konsulentydelser og lignende.

I øjeblikket er de nøjagtige kriterier ved at blive fastlagt i et samarbejde mellem DIF og DGI, og en teknisk platform er i øjeblikket ved at blive etableret i regi af Centralt ForeningsRegister (CFR – www.medlemstal.dk), som foreningerne i forvejen bruger til at indberette medlemstal.

Foreningerne får besked inden puljen åbner, indsender ansøgninger og få svar via CFR fra midt April. Alle godkendte foreninger under DIF og DGI kan søge, og det vil blive taget hensyn til et formål om, at puljen skal ud at virke i mange foreninger i hele landet.

- Dansk Klatreforbund giver vejledning til klatreklubberne med ansøgningerne og processen.

Ring gerne til os hvis jeres klub har et godt projekt til puljen.

De bedste hilsner

Dansk Klatreforbund

51 90 87 30


6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page