top of page
Søg
  • Lasse Pedersen

Regional Klubdag - Jylland / Sjælland


Vi gentager sidste års netværks-succes med 2 Regionale Klubdage - Jylland / Sjælland. 26. maj Østjysk Klatreklub Torstedhallen, Torstedalle 104, 8700 Horsens 2. juni Nørrebro Klatreklub Nørrebrohallen, Nørrebrogade 208, 2200 Kbh.

Regional klubdag er en hyggelig og inspirerende dag som styrker netværket blandt klubberne. Dagen kombinerer klatring, hygge, mad, oplæg og debat.

Målgruppen er klubbernes bestyrelser

Det er GRATIS at deltage og Klatreforbundet sørger for lækker forplejning.

PROGRAM: 11.00 – 11.30 Velkomst og introduktion 11.30 – 13.00 Klatring 13.00 – 14.00 Frokost og netværk 14.00 – 16.00 Oplæg og debat

Dagens oplæg spænder bredt og tager udgangspunkt i Klatreforbundets nye strategiaftale med Danmarks Idrætsforbund. Vi skal debattere og ideudvikle aftalens 4 spor sådan at de giver bedst mening i klubberne

Dansk Klatreforbunds 4 Strategispor: - Facilitet Flere og i bedre kvalitet - Voksen motion Flere inkluderende tilbud - Klubudvikling Organisering, drift og udvikling - Børn og unge Flere træningstilbud i god kvalitet

Foto: Alexander Bruun Christiansen


7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page