Søg
  • klatreforbund

Boulder DM 2018, Kolding


Kolding Klatreklub løftede Boulder DM til nye højder med 90 frivillige og en sponsor gaveregn over både deltagere og publikum. Rutebygger teamet m. Svenske Daniel Olausson, og vores egen Lorenz Ulmer og Kasper Gram diskede op med alsidige og flotte kval.- og finale problemer som gav fede klatreoplevelser, også til de "mellem-stærke" klatrere.

Kvalifikation Hos kvinderne overraskede Clara Emilie fra Aalborg som efter flere år væk fra konkurrenceklatring lå #1 efter kvalifikationsrunden. Hos mændene gav de unge løver den gas og det lykkedes 3 juniorer at få plads i finalefeltet - med Noah Sejr som #1

Finalen Det blev tæt hos mændene med Theis foran Rasmus og Elias før sidste problem - Rasmus trak det længste strå med en sejrsvilje uden sidestykke. Hos kvinderne trak Mai-Britt Vestergaard for alvor fra på 3. problem da hun som den eneste løste det flotte pink koordinationsproblem og hun cementerede den sikre sejr da hun også som den eneste lukkede finalens 4. og sidste problem i det tunge tag.

Respekt og 1000 Tak for en fantastisk dag i Kolding

Danmarksmesterskabet 2018 #1 Mai-Britt Vestergaard / Rasmus Holm #2 Clara Emilie Nielsen / Elias Edvardsen #3 Isabella Nyhuus / Theis Elfenbein

Samlet resultat HER


791 visninger

DANSK KLATREFORBUND IDRÆTTENS HUS, BRØNDBY STADION 20, 2605 BRØNDBY 

TELEFON     KONTOR@KLATREFORBUND.DK, CVR 28208693