top of page
Søg
  • Lasse Pedersen

Boulder DM 2018, Kolding


Kolding Klatreklub løftede Boulder DM til nye højder med 90 frivillige og en sponsor gaveregn over både deltagere og publikum. Rutebygger teamet m. Svenske Daniel Olausson, og vores egen Lorenz Ulmer og Kasper Gram diskede op med alsidige og flotte kval.- og finale problemer som gav fede klatreoplevelser, også til de "mellem-stærke" klatrere.

Mai-Britt Vestergaard løser finalens sværeste koordinationsproblem

Kvalifikation Hos kvinderne overraskede Clara Emilie fra Aalborg som efter flere år væk fra konkurrenceklatring lå #1 efter kvalifikationsrunden. Hos mændene gav de unge løver den gas og det lykkedes 3 juniorer at få plads i finalefeltet - med Noah Sejr som #1

Noah Seir var suværen i kvalifikationen

Finalen Det blev tæt hos mændene med Theis foran Rasmus og Elias før sidste problem - Rasmus trak det længste strå med en sejrsvilje uden sidestykke. Hos kvinderne trak Mai-Britt Vestergaard for alvor fra på 3. problem da hun som den eneste løste det flotte pink koordinationsproblem og hun cementerede den sikre sejr da hun også som den eneste lukkede finalens 4. og sidste problem i det tunge tag.

Mai-Britt sikrer sig sejren

Respekt og 1000 Tak for en fantastisk dag i Kolding

Danmarksmesterskabet 2018 #1 Mai-Britt Vestergaard / Rasmus Holm #2 Clara Emilie Nielsen / Elias Edvardsen #3 Isabella Nyhuus / Theis Elfenbein

Samlet resultat HER


9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page