top of page
Søg
  • Lasse Pedersen

Årets Klub & Årets Ildsjæl 2019


På Klatreforbundets repræsentantskabsmødet i Odense fik vi igår uddelt 2 frivillighedspriser - symboliseret med et stykke "hædersgranit" fra Nature Climbing Årets Ildsjæl gik til Annette Vilen som har givet den organiserede Danske klippeklatring et kolossalt løft. Annette har koordineret en lang række ture for Dansk Bjerg og Klatreklub og Dansk Klatreforbund - ture som har engageret en masse klatrere til fællesskab og udvikling og samtidig har formået at invitere en masse nye klatrere med ind i fællesskabet og ud på klipperne. Annettes ture er meget velbesøgte og skaber hele tiden nye rekorder - Sidst ved Bornholmsfestivalen "Bornholm on the Rocks" med tæt på 150 deltagere. Årets Klub gik til GAK - Gadevang Klatreklub som har knoklet med at etablere en flot og velfungerende ny boulderhal i en renoverings klar gymnastiksal på en central folkeskole i Hillerød. Projektet er eksemplarisk i samarbejdet mellem skole, kommune, klub og forbund. Klubben udmærker sig samtidigt i sit arbejde med at udfordre klubdrift, ledelse og kultur og har i sin korte levetid lanceret flere nye koncepter som prøves af. Klubben åbnede i foråret og vokser i en hastighed så pladsproblemer allerede er kommet på dagsordenen. Kæmpe Tillykke til Annette og GAK


6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page