top of page
Søg
  • Lasse Pedersen

Boulder Cup & Lead DM m. livestream watch party

Efter lang tids konkurrence-tørke i Corona restriktionernes skygge, er der nu endeligt 2 konkurrencer i udsigt. På lørdag d. 21. november går det løs med Boulder konkurrence i B&W og weekenden efter står den på Danmarksmesterskaber i Lead i Kolding klatreklub.


BOULDER CUP Boulder konkurrencen i B&W er både afslutningen af B&W CUP og Danmarksserien BOULDER CUP. Der er derfor flere titler på spil - både konkurrencens konkrete vindere men også afslutningen på de ranglister som er tilknyttet.

Tidligere har konkurrence-sæsonen fulgt skoleåret med start i august og afslutning i juni. Denne sæson inddeling giver efterhånden store udfordringer for juniorklasserne som dermed skifter klasse midt i en sæson. Derfor har vi besluttet at ændre konkurrence-sæsonen sådan at den fra 2021 følger kalenderåret fra januar til december.

Den igangværende Boulder Cup rangliste startede i august 2019 og skulle have været afsluttet før sommerferien i år. På grund af flere Corona aflysninger i foråret og et efterår som på grund af sæson ændringen ikke høre til nogen steder, har vi valgt også at inddrage efterårets konkurrencer i ranglisten.


BOULDER RANGLISTE Stillingen i Boulder ranglisten inden lørdagens konkurrence er mest spændende hos herrerne.

1 - Theis Elfenbein 255 point. 2 – Anton Nielsen 200 point. 3 – Frederik Viberg 163 point

Theis ligger godt inden konkurrencen men med 100 point til vinderen kan der stadig ske ændringer i toppen. Hvis Theis går i finalen, kan de andre ikke nå ham. Hos kvinderne er der ikke så meget spænding da Gaia fra Aarhus er så langt foran at hun ikke kan røres.

1 - Gaia Toft 265 point 2 - Anine Hjort 160 point 3 - Nikoline Øhrstrøm 106 point

Find hele den aktuelle Boulder Rangliste HER


Der er en lækker præmie fra Nature Climbing til de 2 rangliste-vinderne.

LEAD DM m. Livestream Kolding Klatreklub er vært ved Danmarksmesterskaberne i Lead d. 27. & 28. november. Konkurrencen er opdelt i 2 separate konkurrencer og fordelt i 3 adskilte tidsrammer. Rutebygger teamet består af Bjørn Iisager, Svenske Bjørn Strømberg og lokale Kasper Gram. PETZL leverer flotte præmier til de kommende Danmarksmestre Fredag aften står den på Kvalifikation for seniorer fra 18 år. Lørdag formiddag er der Junior konkurrence for klasserne Youth B & A (14-15 år & 16-17 år). Efter junior finalerne lørdag eftermiddag 13.00 – 15.30 er det tid til senior finalen fra 17.30 – 20.00.


LEAD RANGLISTE DM er samtidig afslutningen på LEAD Ranglisten 2019-2020. Stillingen er tæt hos herrerne hvor unge Magnus Sierslev har scoret højt i alle 4 tællende konkurrencer og dermed truer Thomas Blaabjerg som fører med 3 førstepladser.

1 – Thomas Blaabjerg 300 point 2 – Magnus Sierslev 288 point 3 – Tor Klerk 175 point

Hos Kvinderne fører Primula sikkert og kan med blot et enkelt point sikre 1.pladsen.

1 – Primula Aalund 280 point 2 – Katring Salling 180 point 3 – Natacha Jagd 165 point


Se den aktuelle Lead Rangliste HER

Der er en lækker præmie fra ClimbLab til de 2 rangliste-vindere


LIVESTREAM WATCH PARTY Corona restriktionerne har stået i vejen for klatrelivet så vi trænger til en dosis klatrevibes. Vi har derfor valgt at livestreame finalerne ved Lead DM i høj kvalitet og vil derfor gerne opfordre klubberne til at arrangere lokalt Watch Party i klubben. Med Corona restriktionerne in mente kan I arrangere mindre samlinger hvor I kan heppe på Danmarks dygtigste klatrere når de giver den gas på de flotte finaleruter.

Livestream program: Kl. 13.00 – 15.30 Youth B og A finale Kl. 17.30 – 20.00 Senior finale

Vi lægger links til livestream på hjemmeside og Facebook så snart de er klar 😊

25 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page