top of page
Søg
  • Lasse Pedersen

FOTOKONKURRENCE - VINDERE OG BOBLERE

Kæmpe TAK til alle som har deltaget i klatrefotokonkurrencen og sendt lækre klatrefotos til alle i klatremiljøet efter en svær tid med lockdown. Vores dommer Camilla Hylleberg, har været på en temmelig svær opgave men efter nøje overvejelser er vinderbillederne nu udvalgt i de 3 kategorier.

Der er også valgt 2 "boblere" i hver kategori - billeder som var tæt på at vinde :) Præmier: De 3 vinder billeder og de 6 boblere belønnes med gavekort på henholdsvis 1.500 kr. og 250 kr. til Gubbies.com klatre-webshop (sendes på mail :)


KATEGORI 1 = FÆLLESSKAB

Fællesskab Vinderfoto: Rasmus Preston Cargo bouldering" - Da flere fra gruppen havde besejret deres første 7a+ ville vi fejre med en tur til Hammerknuden. Det er ikke normalt et sted for ladcykler, for stisystemet byder på bratte stigninger og masser af fremspringende klippe. Men det var ligegyldigt for os, så høje på adrenalin pakkede vi crash pads og begav os ud i det ukendte. April 2021


Camilla Hylleberg skriver: Aftenturen med cykler og crashpads ud til boulderne på Hammerknuden er på mange måde vildt og råt, og så oven i købet i Danmark. At trække cykler med er en smule skørt på den fede måde. Komposition og lyset er lige i skabet. Fællesskab er glæde. Fællesskab er tilgangen til crag’et . Fællesskabet er på mange måde det vigtigste ved klatring.


Fællesskab bobler - Michael Hjorth her er det de unge klatrere, der trods benhård indbyrdes konkurrence naturligvis deler beta med hinanden. Junior NM i Blocs & Walls.


Fællesskab bobler - Tobias Foght Uden titel

KATEGORI 2 = CLOSE UP

Close Up - Vinderfoto af Kim Sally Pedersen Efteråret 2020 i Sverige i Köpegårda.

Camilla Hylleberg skriver: Klatring er en gear-sport. Om det er rute eller bouldering, så er gear essentielt. Vinderen af close-up-kategorien er Kim Sally Pedersens billede. Det er en fin komposition og fokus er lagt på quick-draws, og ikke klatreren, som derved fører vores underbevidste tanker videre i fortællingen om klatren på travers-ruten.

Close Up "Bobler" Henrik Overgaard Min datter Lykke (6 år på det tidspunkt) klatrer hårdt på Holzener Klippen i Ith i Tyskand (2019)

Close Up "Bobler" Morten Overgaard fra bouldering på Seychellerne (La Digue)


KATEGORI 3 - KLATRELIV


Klatreliv Vinderfoto - Marie Koc En betydningsfuld dag Camille Hylleberg skriver: Vi er på eventyr med dette vinderbillede af Maria Koc. Morgen eller aftenlyset giver en lækker stemning på multipitch-ruten i det smukkeste granitlandskab. Man kan let forestille sig en lang dag på en fed rute og efterfølgende tætte kroppe. Fællesskabet om klatringen og aftenen ved bålet er “klatreliv”.


Klatreliv "bobler" Kristian Pedersen Navnet "Shark's Breakfast" er yderst beskrivende til denne rute, der traverserer få meter over havets overflade, mens meterhøje bølger brager ind langs den New Zealandske vestkyst. Skaljakke påkrævet.


Klatreliv "Bobler" Malwina Tarka Afterski - Den bedste fotoshot spot i hele Hemsedal- med afterski pister i baggrund15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page