top of page
Søg
  • Lasse Pedersen

Funky Boulder Cup i BisonLørdagens Boulder Cup blev en heftig oplevelse!! Bison Boulders lagde vægge til 3. stop på Boulder Cup turen som denne gang var i Grand Slam format - Kvalifikation med On-sight rotation som ved DM, NM og World Cups. En ekstra chance for at træne det sportslige format på den danske konkurrencescene.


Det stærke rutebyg team bestod af Tyske Fabien Pensel, Bjørn Iisager, Ohrsten Højby og Elias Edvardsen. Teamet havde forberedt et imponerende sæt på gigantiske volumes og svulmende makros - Et grebs sortiment som kan få tårerne frem i enhver rutebygger og klatrer :)

. Dagens felt var stærkt og klatrerne blev i den grad udfordret i 3 dimensionalitet. Problemerne bød på dynamik på alle niveauer, krydret med balancer, krops spænd og store temposkift. Drenge/Mænd havde en super hård kvalifikation og kun 15 af de 41 deltagere toppede. Frederik Viberg (1.års Juniorclass) havde en feber runde og toppede som den eneste 4/6 - Hos Piger/kvinder var der væsentligt flere toppe og her var det Primula som så mange gange før, viste overlegen styrke med 5/6 toppe.

Finalen blev bård, intens og dramatisk og der blev rykket godt rundt i pladserne. I kvinde finalen var der kun 3 toppe i alt og da Gaia Toft (1. års juniorclass) snuppede de 2 af dem var hun en suveræn vinder. Primula fik den sidste af de 3 toppe og fik dermed 2.pladsen foran Isabella Nyhuus på 3. pladsen med 3 zoner.


Herrernes finale bød på bare 2 toppe og her var det Rasmus Holm og Karl Rasmussen som satte sig igennem. Da sidste problem var klatret pegede 1.pladsen på Rasmus som havde en zone mere end Karl men overdommer Frederik Juul Christiansen havde kvaler i forhold til om der var begået en teknisk dommerfejl ved det forsøg det gav zonegrebet. Efter 5 min. i tænkeboks blev vurderingen at der var begået dommerfejl ved startposition som ikke skulle have været godkendt. Den tekniske fejl betød at Rasmus nu fik 2 min. ekstra på problemet for at få en godkendt start og min. klatre til zonen. Stakkels Rasmus fik en hurtig genopvarmning og gik på problemet med oprejst pande. Han fik godkendt sin startposition men fik derefter krampe og måtte efter flere ihærdige forsøg give fortabt og nøjes med en flot 2. plads.


Den lidt svære episode blev taklet fornuftigt og flot af både Frederik og Rasmus og så var det tid til flotte præmier fra PETZL - vores nye konkurrence-samarbejdspartner, som bl.a. sendte de 2 vindere hjem med nye lækre Crash Pads. #1 Gaia Toft / Karl Rasmussen #2 Primula Aalund / Rasmus Holm #3 Isabella Nyhuus / Noah Seir

Se fuldt resultat HER
17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page